Prinsen en Prinsessen

De Prinsen en Prinsessen zijn de kinderen van 4 tot ongeveer 10 jaar oud. Voordat de kinderen bij ons komen, gaan ze naar de creche en na ons mogen ze naar de tieners. Momenteel hebben we een leuk clubje kids, maar nieuwe kinderen zijn uiteraard altijd welkom.
We zijn bij het begin van de kerkdienst, dan zingen we voorin de kerk een lied (om de week), daarna gaan we naar beneden. We drinken eerst wat met iets erbij (dat nemen we zelf mee) en we luisteren naar elkaar wat een ieder heeft beleefd of gaat doen de komende periode. Daarna gaan we met elkaar bidden. Ieder mag voor zijn/haar eigen onderwerp bidden. Dan volgt het Bijbelverhaal. We maken gebruik van de lessen van Timotheus/de Parel. Zowel het Oude, als het Nieuwe Testament komen aan de orde, maar ook zaken als omgaan met elkaar, maar altijd vanuit Bijbels perspectief. Dan oefenen we een lied.
werkje aan ´t maken...
Daarna hebben we een creatieve verwerking, vaak uit de methode. Maar de juffen verzinnen zelf ook wel eens wat. We proberen de ruimte ook gezellig aan te kleden, zodat de kinderen zich er thuis voelen. Elk kind heeft ook een gemeentelid die voor hem of haar bidt. Het kind bidt op zijn/haar beurt weer voor dit gemeentelid. Op deze site vind je ook foto’s van ons en onze activiteiten.

Author Description

Remco