Activiteitenmiddag Vluchtelingen

Onze Gemeente is multicultureel. Zo is er een groep vluchtelingen die soms al vele jaren in Nederland verblijft. Ze spreken al aardig Nederlands. Ook zijn ze christen geworden en inmiddels gedoopt. Voor hen is er elke maandagmiddag een apart programma van 2 uur tot half vijf. Adres: Oude Singel 152.

We beginnen met een inloophalfuur: wat eten en drinken; even bijpraten. Vervolgens gaan we zingen en er is bijbelstudie. We sluiten af met gebed en er wordt nagepraat. De bijbelstudie is belangrijk omdat deze mensen later tot geloof zijn gekomen. Omdat ze (nog) niet mogen werken kunnen we op een middag bij elkaar komen. Vluchtelingen van buiten onze Gemeente zijn ook van harte welkom op deze middagen.

Wij vinden het fijn om vluchtelingen tot Jezus te leiden. God houdt van vluchtelingen en Hij beschermt ze; Hij keurt het uitbuiten van de vreemdeling af.

Niemand heeft een eigen inkomen en sommigen zelfs geen officiële ondersteuning. We stellen het op prijs als u onze (kleine) Gemeente via het ‘Hulpfonds’ ondersteunt.

Author Description

Remco