Aanmelden voor de diensten

https://veg-leiden.nl/wp-content/uploads/2020/05/117382821_3165872030193826_3259223663130605203_o.jpgAanmelden voor de diensten

Lieve broeders en zusters,

In deze bijzondere crisis tijd, waar wij al geruime tijd niet meer als gemeente fysiek bijeen konden komen, willen wij de diensten weer vorm geven tot eer van onze Heer.

Om dit op een juiste wijze uit te kunnen voeren met de regels die gelden van 1,5 m, is de medewerking hierin van iedere gemeentelid noodzakelijk.

Het aanmeldingsformulier is een van de dingen die wij moeten hanteren om het aantal toegestane personen voor een dienst niet te overschrijden en dat er zo niet mensen weer naar huis gestuurd hoeven te worden. Elke week moet u uzelf aanmelden voor een dienst. Mocht u niet in aanmerking komen omdat het al vol geboekt is, dan bent u de eerste voor de week daaropvolgend.

Met dank aan Arnold die het aanmeldingsformulier heeft ontwikkeld en die ook de aanmeldingen voorlopig gaat coördineren. Vele zaken staan ook al in dit formulier beschreven. U kunt zich ook aanmelden met het formulier onder aan deze pagina.

Laten wij met allen een goede start maken. Wij hebben ook van de gemeente mensen nodig die ons gaan helpen, wanneer de regels versoepeld worden en de zondag gaan beginnen om het parkeren te coördineren en in de zaal de mensen te plaatsen enz.

Ik hoop u allen voorlopig voldoende te hebben ingelicht.

Groetjes en Gods zegen,
Gerrie

Meld u hier aan:

Author Description

Remco